Evenementen

Het fotograferen van een evenement is maatwerk. Het kan om een sportevenement gaan, een dansfestijn, een autoshow of –rally, een optocht; noem het maar op. Als u mij vraagt uw evenement te fotograferen, ben ik ruim op tijd aanwezig om ook al foto’s te maken van de voorbereidingen. Bij een evenement leg ik met name sfeerbeelden vast; zowel van degenen die meedoen aan het evenement als van het publiek. Indien van toepassing, verplaats ik mij tijdens het evenement per fiets of auto om ook op plekken langs de route te fotograferen.

Indien u belangstelling hebt, neem ik contact met u op om de bijzonderheden door te spreken. Aan de hand daarvan ontvangt u van mij een offerte.

Glamourshoots voor kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes houd ik glamourshoots bij mij thuis, of als u zelf voldoende ruimte hebt, kom ik naar u toe.

Voordat de dag van het feestje aanbreekt, maak ik met de jarige job al een pre-shoot. Vier foto’s hiervan gebruik ik voor de zelfontworpen uitnodiging.

Op de dag van het feestje ontvang ik de kinderen in mijn feestelijk versierde woonkamer en beginnen we het programma met zelfgebakken en versierde cakejes en drinken.  De jarige krijgt de gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken. Daarna begint het festijn echt. Terwijl de kinderen één voor één bescheiden worden opgemaakt én de haren worden gedaan, kunnen de anderen alvast accessoires kiezen uit de veelheid aan sjaaltjes, hoeden, brillen, hakken enzovoorts. Daarnaast krijgt ieder kind een canvas doek om mooi te gaan versieren. Na afloop van de shoots krijgt elk kind alvast een foto uitgereikt om op het canvasdoek te plakken. Tijdens het feestje kan er een Pinata worden stukgeslagen en zal er een snack worden geserveerd.

De shoot zelf is voor elk kind apart en na afloop met z’n allen of in andere samenstellingen. Tijdens de shoot worden er foto’s gemaakt in verschillende poses en uitdossingen. Er worden onder andere bellen geblazen en met confetti gestrooid. Eigen ideeën worden erg gewaardeerd.

Indien gewenst, kan er tussendoor of na afloop patatjes worden gehaald en opgegeten (eigen kosten).

De kinderen krijgen kort na het feestje hun eigen foto’s toegezonden.

De kosten voor een glamourshoot zijn € 150,- all-in (excl. patatjes en eventueel eigen versiering) voor maximaal 8 kinderen.

Uitnodiging Rozemarijn
Flyer-web

Start typing and press Enter to search